counter

Παρασκευή Σταματοπούλου - Survivor: Αποκάλυψε τον λόγο που ήταν δύσκολο να αποχωρήσει οικειοθελώς

Παρασκευή Σταματοπούλου - Survivor: Αποκάλυψε τον λόγο που ήταν δύσκολο να αποχωρήσει οικειοθελώς
Παρασκευή Σταματοπούλου - Survivor: Αποκάλυψε τον λόγο που ήταν δύσκολο να αποχωρήσει οικειοθελώς

Η Παρασκευή Σταματοπούλου, που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor, παραχώρησε μια αποκαλυπτική 7ΜέρεςTV και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα αποκάλυψε για ποιον λόγο ήταν δύσκολο να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Πόσο ανακουφισμένη ένιωσες όταν πάτησες ξανά το πόδι σου στην Ελλάδα;

Η πρώτη μεγάλη ανακούφιση ήρθε όταν ο Γιώργος Λιανός είπε το όνομά μου. Όταν επέστρεψα, ένιωσα ελευθερία.

Φανταζόσουν ότι το «Survivor» θα είναι τόσο δύσκολο;

Όχι, και πιθανότατα, αν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά, θα μου είχε βγει κιόλας. Δεν περίμενα πολλά πράγματα και όχι αυτά που ξέρουμε. Δηλαδή, δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολο το κομμάτι της πείνας. Είχα μέσα στο κεφάλι μου ότι παραμένει ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, ότι κάνουμε τηλεόραση. Ζορίστηκα, λοιπόν, πολύ με το γεγονός ότι δεν είχαμε καμία απολύτως διευκόλυνση. Και δεν εννοώ περισσότερο φαγητό, αλλά έστω φως, ένα φακό για το βράδυ. Κάναμε τηλεόραση ακόμα κι όταν δεν κάναμε τηλεόραση. Ήμασταν survivors στην πραγματικότητα!

Είπες ότι ένιωσες ανακούφιση όταν άκουσες το όνομά σου. Φοβόσουν ότι το κοινό θα σε κρατούσε μέσα στο παιχνίδι;

Όχι απλώς το φοβόμουν, αλλά ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα έφευγα. Ακόμα και οι συμπαίκτες μου έρχονταν και μου έλεγαν «στενοχωριόμαστε, αλλά μάλλον δεν θα φύγεις». Θεωρούσαμε πως θα έφευγε είτε ο Σταμάτης είτε ο Βαλάντης λόγω των όσων είχε ήδη κάνει μέχρι τότε. Ευτυχώς έγινε αυτό με τον Κατσαούνη και ο κόσμος κατάλαβε πόσο πολύ ήθελα να φύγω.

Ήταν όντως τόσο δύσκολο να αποχωρήσεις οικειοθελώς;

Ναι, ήταν. Προφανώς, κανείς δεν σε κρατάει με το ζόρι, αλλά όλοι έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν ήθελα να φανώ ανάξια του συμβολαίου αυτού απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

Παρ’ όλα αυτά, τρεις συμπαίκτες σου αποχώρησαν μετά από εσένα, ξαφνιάζοντας τους τηλεθεατές.

Και για μένα ήταν ξαφνικό. Για την Κρυσταλλία το είχαμε σκεφτεί όλοι γιατί έλειπε πολλές ημέρες. Αντιμετώπιζε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα και ήταν στο νοσοκομείο. Για τον Μπέλλο ήξερα πως είχε χιλιοχτυπήσει, απορούσα κι εγώ με τι κουράγιο συνέχιζε, αλλά δεν γνώριζα ότι ήθελε να φύγει. Ο Σταμάτης γύρισε και είπε πως ένιωθε ότι είχε ολοκληρώσει την πορεία του στο παιχνίδι, απλώς θεωρούσα ότι κι εκείνος θα περίμενε να φύγει κανονικά. Αλήθεια, η διαδικασία επιβίωσης στο παιχνίδι εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Αν μία μέρα είναι παραπάνω δύσκολη, νομίζω ότι δίνει έναν αρκετά καλό λόγο για να πεις ότι δεν αντέχεις άλλο.

Για σένα ποια μέρα ήταν αυτή;

Ήταν εκείνο το βράδυ που εγώ, η Σοφιάννα και η Άσπα ήμασταν τόσο βρεγμένες που μείναμε άυπνες όλοι νύχτα. Ένιωθα το χρόνο να κυλάει πιο αργά από ποτέ. Ήμουν όρθια, κρύωνα, νύσταζα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το χειρότερο ήταν ότι δεν ήξερα πότε θα τελείωνε όλο αυτό. Οπότε σκέφτηκα ότι το επόμενο πρωί θα ενημέρωνα όσους δεν είχα ήδη ενημερώσει ότι ήθελα να φύγω, ώστε να με ψηφίσουν όταν χάσουμε.

Τι κίνητρα μπορεί να έχουν όσοι καταφέρνουν και παραμένουν στο παιχνίδι μέχρι τέλους;

Προφανώς, μπαίνεις στο παιχνίδι επειδή η λογική σου σου λέει ότι είναι μια εμπειρία που δεν θα την ξαναζήσεις ποτέ. Έχει όντως πλάκα να δοκιμάζεις τον εαυτέ σου και τα όριά σου σε τέτοιες συνθήκες και υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν ρίσκα και είναι ανοιχτοί σε περιπέτειες. Εγώ δεν ξεφεύγω από αυτή την κατηγορία, αλλά διαφέρω στο ότι δεν αφήνομαι πολύ εύκολα. Οι περισσότεροι που επιβιώνουν στο «Survivor» και αντέχουν για μήνες είναι αυτοί που «γίνονται» το «Survivor». Τους αρέσει αυτή η καθημερινότητα και αρχίζουν να το διασκεδάζουν, αφήνουν το νησί να τους παρασύρει. Αυτό είχε αρχίσει να συμβαίνει και σε μένα, αλλά σε πιο αργούς ρυθμούς. Απλώς εγώ δεν πίστευα ότι θα έφτανα ποτέ στο σημείο να το διασκεδάσω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR