counter

Παραιτείται η βασίλισσα Ελισάβετ; Αυτός θα αναλάβει τη θέση της!

Παραιτείται η βασίλισσα Ελισάβετ; Αυτός θα αναλάβει τη θέση της!
Παραιτείται η βασίλισσα Ελισάβετ; Αυτός θα αναλάβει τη θέση της!

Το 93ο έτος της ηλικίας της διανύει η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία αποτελεί και την μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία της βασιλείας της Αγγλίας.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως η θητεία της έφτασε στο τέλος της και τα ηνία πλέον θα αναλάβει ο πρωτότοκος γιος της, πρίγκιπας Κάρολος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun η βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να βγει στη σύνταξη παραχωρώντας με αυτό τον τρόπο τη θέση της στον Κάρολο.

 «Ο πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να ενταχθεί στο ρόλο του ως κληρονόμος του θρόνου και να αναλάβει έναν αυξανόμενο αριθμό καθηκόντων από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' για να προετοιμαστεί σύντομα «για αλλαγή βάρδιας», ισχυρίζεται ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Russell Myers.

Ήδη η 93χρονη βασίλισσα, έχει μειώσει αρκετά τις επίσημες εμφανίσεις της μοιράζοντας τις υποχρεώσεις της στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αλλά με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον πρίγκιπα William να ενισχύουν την υποστήριξη του μονάρχη σε μια δύσκολη στιγμή, οι σχολιαστές σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα έχουν αρχίσει να προτείνουν στη μονάρχη, πως πρέπει να αποχωρήσει σίγα σιγά από το δημόσιο καθήκον και να επιτρέψει στον Κάρολο να αναλάβει.

Αυτό μάλιστα αναμένεται να το δούμε να συμβαίνει σε περίπου ενάμιση χρόνο από τώρα, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ κλείσει και το 95ο έτος της ηλικίας της.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως και ο σύζυγος της βασίλισσας βγήκε στη σύνταξη όταν έκλεισε το 95ο έτος της ηλικίας του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR