counter

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τη Φιλιώ Πυργάκη

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τη Φιλιώ Πυργάκη
Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τη Φιλιώ Πυργάκη

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Φιλιώ Πυργάκη, η οποία το απόγευμα της περασμένης Τρίτης αποχαιρέτησε για πάντα τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Κωστόπουλο που έδινε μάχη επί έναν χρόνο με τον καρκίνο.

Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» είναι αβάσταχτος ενώ η πικρία της ακόμα πιο μεγάλη, βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκο Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso, η Φιλιώ Πυργάκη δεν βρήκε το κουράγιο να παραστεί στην κηδεία του ανθρώπου που υπήρξε το άλλο της μισό για μισό και πλέον αιώνα.

Η κηδεία του Δημήτρη Κωστόπουλου έγινε στο χωριό Περδικονέρι Γορτυνίας, εκεί, όπου είχε γεννηθεί, παρουσία φίλων και συνεργατών της μεγάλης δημοτικής τραγουδίστριας.

Όπως διαβάζουμε και η Φιλιώ Πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει. «Η Φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο, όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει» λέει στην εφημερίδα οικογενειακός φίλος, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο πόνο της απώλειας.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR