counter

Παρθενόπη Μπουζούρη: Απαντά για τις σκηνές των βασανιστηρίων της Πολυξένης στην "Μάγισσα"

Παρθενόπη Μπουζούρη: Απαντά για τις σκηνές των βασανιστηρίων της Πολυξένης στην "Μάγισσα"
Παρθενόπη Μπουζούρη: Απαντά για τις σκηνές των βασανιστηρίων της Πολυξένης στην "Μάγισσα"

Το τέλος της Πολυξένης είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στη «Μάγισσα». Οι Λασκαραίοι κρέμασαν την γυναίκα, η οποία αποκαλύφθηκε πως είναι αυτή που δολοφόνησε το μωρό, χωρίς όμως η ίδια να το παραδεχθεί.

Λίγες ημέρες μετά το φρικτό τέλος της Πολυξένης, η Παρθενόπη Μπουζούρη μέσα από τα social media της σειράς έλυσε όλες τις απορίες των τηλεθεατών για το πώς γυρίστηκαν οι συγκλονιστικές σκηνές που είδαμε στα τελευταία επεισόδια.

Η Παρθενόπη Μπουζούρη απάντησε για την σκηνή του απαγχονισμού, αλλά και για τις σκηνές με τα βασανιστήρια που είδαμε πριν οδηγηθεί στον θάνατο.   

Διαβάστε επίσης! Η Μάγισσα: Η Παρθενόπη Μπουζούρη απαντά για τη σκηνή του απαγχονισμού - "Ήταν ένα γύρισμα 10 ωρών"

«Οι σκηνές των βασανιστηρίων έγιναν με απόλυτη ασφάλεια και δεν χρειάζεται για να φαίνεται να βασανίζεται ένας άνθρωπος αληθινά. Φανταστείτε στο θέατρο να παίζεις τη Μήδεια και να πρέπει να σκοτώσεις τα παιδιά σου κάθε βράδυ. Υπάρχει ολόκληρη χορογραφία πίσω από αυτό και ένας συντονισμός των κινήσεων και του ήχου που γίνεται με τον Βρώτσο.

Τη στιγμή που η Καλλιόπη χτυπά το κεφάλι στον τοίχο ήταν και αυτή χορογραφημένη σκηνή. Τώρα για τη σκηνή που κόβω την γλώσσα θέλει ένα skill παραπάνω, μια ικανότητα γιατί έπαιρνα φόρα- όπως είδατε- και σταματούσα ένα δευτερόλεπτο πριν χτυπήσω στον τοίχο, 1-2 εκατοστά πριν χτυπήσω» είπε η Παρθενόπη Μπουζούρη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR