counter

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Πόλεμος και εξώδικα για τη μεζονέτα

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Πόλεμος και εξώδικα για τη μεζονέτα
Παπαρίζου - Μαυρίδης: Πόλεμος και εξώδικα για τη μεζονέτα

Υπήρξαν ζευγάρι για 12 ολόκληρα χρόνια, χώρισαν, έφτιαξαν ο καθένας τη ζωή του όμως εξακολουθούν να βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, οι οποίοι όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Freddo» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, παρά τις διαμάχες τους για την κοινή τους περιουσία δεν έφτασαν ποτέ στα δικαστήρια.  Ένα εξώδικο ωστόσο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Freddo», η οποία αποκαλύπτει τη νέα σκληρή διαμάχη ανάμεσα τους. Μήλον της έριδος φαίνεται πως είναι το 183 τετραγωνικών λουξ σπίτι στη Γλυφάδα, που το πρώην ζευγάρι, απέκτησε από κοινού το 2006.

Σε αυτό το σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης και πλέον η Έλενα Παπαρίζου με εξώδικο ζητά να αποχωρήσει άμεσα και το σπίτι να πουληθεί, ώστε ο καθένας να εισπράξει τα χρήματα που του αναλογούν.

Ο Τόνυ Μαυρίδης πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε και ο ίδιος με εξώδικο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει, ότι «τηρεί την δανειακή σύμβαση» και διευκρινίζει ότι «το σπίτι έχει μισθωθεί ως το 2020 από την εταιρεία του με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικό πρόσωπο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR