counter

Παπαρίζου: "Αν ξανά έμπαινα στο χειρουργικό κρεβάτι θα τα μίκραινα. Δεν ήταν τόσο μεγάλα όταν τα έβαλα"

Παπαρίζου: "Αν ξανά έμπαινα στο χειρουργικό κρεβάτι θα τα μίκραινα. Δεν ήταν τόσο μεγάλα όταν τα έβαλα"
Παπαρίζου: "Αν ξανά έμπαινα στο χειρουργικό κρεβάτι θα τα μίκραινα. Δεν ήταν τόσο μεγάλα όταν τα έβαλα"

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου μετά από πολύ καιρό δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο OK! που κυκλοφορεί και μιλάει για όλους και για όλα.

Για τη μάχη της με τα κιλά και την πλαστική στο στήθος. Για τον αρραβώνα και τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, αλλά και για τον άσχημο χωρισμό και την δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Τόνυ Μαυρίδη.

Τελικά παντρεύεται με τον Ανδρέα Καψάλη τον οποίο όπως λέει θεωρεί οικογένειά της;

"Επίσημος αρραβώνας δεν έχει γίνει. Μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι και μου είπε: "Ελενάκι μου, θέλω να ζήσω την υπόλοιπή μου ζωή μαζί σου, γιατί δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς εσένα". Και έτσι όπως μου έδινε το δαχτυλίδι του είπα: "Ανδρέα μου, ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα" και τη φόρεσα τη βέρα. Είναι σαν να έχει γίνει μια πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να παραμείνουμε πολύ καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο! Να κάνουμε μια πολύ ωραία οικογένεια. Είναι μεγάλη ευλογία να κάνεις τα δικά σου παιδιά. Και αν δεν μπορείς, να υιοθετήσεις, κι αυτό είναι εξίσου σπουδαίο. Πιστεύω ότι θα είμαι μια εξαιρετική μάνα και έχω διαλέξει τον εξαιρετικό παρτενέρ για να κάνω παιδιά μαζί του".

Όσο για το πρόβλημά της με τα κιλά η ίδια δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Αυτή τη στιγμή είμαι γύρω στα 3,5 κιλά περισσότερο από όσο ήμουν στη Eurovision το 2005. Απλά, από τότε έχω βάλει στήθος και φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου".

Εάν έβαζε αυτή τη στιγμή τον εαυτό της στη διαδικασία μιας πλαστικής επέμβασης, θα αφαιρούσε το στήθος της.

"Άν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα τα είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Έχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια!"

Έλενα Παπαρίζου

Όσο για τον Τόνυ Μαυρίδη η Έλενα Παπαρίζου μεταξύ άλλων δήλωσε:

"Ήταν 12 χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν ένας γάμος ουσιαστικά, μόνο παιδιά δεν είχαμε αποκτήσει. Και μετά να εκθέτεις με ψευδή τρόπο τον άνθρωπό σου; Κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν, αλλά εγώ δεν θα πω ποτέ τι έχω να μοιράσω με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό αφορά μόνο εκείνον και μένα. Τον λογαριασμό τον κλείνουμε στο τέλος με τον εαυτό μας. Χτυπώ ξύλο και εύχομαι αυτό να μη συμβεί με μένα και τον Ανδρέα, αλλά αν ποτέ συμβεί, να το αντιμετωπίσουμε ώριμα".        

Διαβάστε περσσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

OK Περίοδος Β, τεύχος 26 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR