counter

Paparazzi! Σπάνια εμφάνιση της Τζίνας Αλιμόνου: Έξοδος στα βόρεια προάστια

Paparazzi! Σπάνια εμφάνιση της Τζίνας Αλιμόνου: Έξοδος στα βόρεια προάστια
Paparazzi! Σπάνια εμφάνιση της Τζίνας Αλιμόνου: Έξοδος στα βόρεια προάστια

Μία σπάνια έξοδο πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες, η Τζίνα Αλιμόνου.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να είναι full time μαμά και να έχει αφοσιωθεί στα τέσσερα παιδιά της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και να κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν.

Έτσι λοιπόν, έκανε μια μοναχική βόλτα με άψογο look και βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να πραγματοποιήσει κάποιες αγορές.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Τζίνα Αλιμόνου χαλαρή και ευδιάθετη.

Η Τζίνα Αλιμόνου σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην περίοδο της καραντίνας και στα παιδιά της: «Η περίοδος της καραντίνας ήταν μια πλούσια περίοδος, δεν μπορώ να πω, δηλαδή ήμουν κατάκοπη στο τέλος της. Στο σπίτι με βοηθάει η μαμά μου, έρχεται μια φορά την εβδομάδα να μου κάνει κάποια ψώνια και να μου τακτοποιεί τα βασικά. Μετά μου κάνει και δυο, τρία ελληνικά φαγητά, γιατί εγώ μαγειρεύω στα παιδιά και ταϋλανδέζικα και κινέζικα φαγητά».

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου είναι αδιαμφησβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει αν έχει κάνει αισθητική επέμβαση: «Γενικώς κάνω μια πολύ απλή ζωή. Το φαγητό μου είναι φτιαγμένο από εμένα και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης τρώω καθαρές τροφές. Δεν κάνω μποτοξ. Έχω αρχίσει face yoga».

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Τζίνα Αλιμόνου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR