counter

Paparazzi! Σπάνια βραδινή έξοδος για την Χριστίνα Παππά με την μητέρα της, Νικολέτα!

Paparazzi! Σπάνια βραδινή έξοδος για την Χριστίνα Παππά με την μητέρα της, Νικολέτα!
Paparazzi! Σπάνια βραδινή έξοδος για την Χριστίνα Παππά με την μητέρα της, Νικολέτα!

Η Χριστίνα Παππά παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο γιος της, Δημήτρης, και η μητέρα της, Νικολέτα, είναι δύο πρόσωπα που ξεχωριστά για εκείνη και φροντίζει πάντα να μην τους παραμελεί.

Η κυρία Νικολέτα μένει μόνιμα στον Βόλο, αλλά αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνιόυ, οι δυο γυναίκες έκαναν μια κοινή έξοδο, δίνοντας το "παρών" στο opening party γνωστής gelateria στη Γλυφάδα.

Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός τους FTHIS.GR στον οποίο μαμά και κόρη πόζαραν χαμογελαστές.

Η Χριστίνα Παππά με την μητέρα της

«Στη μητέρα μου Νικολέτα, η οποία είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, θαυμάζω την αγάπη, τη φροντίδα και την υπερπροστασία της, την οποία κληρονόμησα κι εγώ και τη δείχνω στον γιο μου Δημήτρη!», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη σχέση τους.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει: «Οι συμβουλές της ήταν πάντα να είμαι σωστή, ειλικρινής και να κάνω μόνο το καλό, για να μου γυρίζει πίσω. Στις προσωπικές σχέσεις μου με συμβούλευε να μην είμαι τόσο πολύ δοτική, κι εγώ τότε φυσικά δεν την άκουγα, την πατούσα και πληγωνόμουν. Όμως, τώρα διαπιστώνω πόσο δίκιο είχε. Μπορώ να πω ότι και καταλαβαινόμαστε και όχι. Είναι αυτό που λένε: "Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε". Αυτό που απολαμβάνουμε παρέα οι δυο μας είναι οι εκδρομές...».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR