counter

Paparazzi: Ο Γιάννης Μαρακάκης για beach volley με κορμί που εντυπωσιάζει!

Paparazzi: Ο Γιάννης Μαρακάκης για beach volley με κορμί που εντυπωσιάζει!
Paparazzi: Ο Γιάννης Μαρακάκης για beach volley με κορμί που εντυπωσιάζει!

Τα πρώτα του μπάνια στην παραλία, ξεκίνησε για φέτος ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος εντυπωσίασε ξανά με το καλλίγραμμο κορμί του. Ο γοητευτικός δικηγόρος, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αλλάξει ριζικά σελίδα στη ζωή του, ανταλλάσοντας όρκους αιώνιας αγάπης με τη Νίκη Θωμοπούλου.

Ο Γιάννης Μαρακάκης δεν ζει μακριά από τον αθλητισμό, κάτι το οποίο έχει εκφράσει κατά καιρούς, μέσα από δημόσιες δηλώσεις του.

«Αυτό που με συνέπαιρνε στον αθλητισμό ήταν αυτό το προσωπικό στοίχημα να γίνω καλύτερος. Οι μικρές καθημερινές νίκες που επεδίωκα. Αυτό σε μεγάλο βαθμό το πέρασα και μέσα στη δουλειά μου. Ο αθλητισμός, όμως, έχει προσδιορισμένο ταβάνι σε επίπεδο στόχων  –π.χ. μια ολυμπιακή νίκη–, αλλά και βιολογικό deadline. Ο πρωταθλητισμός στη δικηγορία, όμως, είναι ανεξάντλητος. Δεν έχει όρια και κανένας στόχος δεν είναι επαρκής», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Παρασκήνιο.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Γιάννη Μαρακάκη στον Αστέρα Βουλιαγμένης και μάλιστα την ώρα του beach volley.

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR