counter

Paparazzi! Μαίρη Συνατσάκη & Αθηνά Οικονομάκου: Για φωτογράφιση το κέντρο της Αθήνας (Φωτογραφίες)

Paparazzi! Μαίρη Συνατσάκη & Αθηνά Οικονομάκου: Για φωτογράφιση το κέντρο της Αθήνας (Φωτογραφίες)
Paparazzi! Μαίρη Συνατσάκη & Αθηνά Οικονομάκου: Για φωτογράφιση το κέντρο της Αθήνας (Φωτογραφίες)

Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου, πιθανότατα για κάποια φωτογράφιση. Και οι δυο τους, ήταν ντυμένες με άψογα looks ενώ μαζί τους είχαν έναν πολύ γλυκό σκυλάκο.

Η Αθηνά Οικονομακου επέλεξε φούστα και τοπ με κουμπιά, στο χρώμα της πούδρας, μπότες σε μπεζ χρώμα και μια ιδιαίτερα στιλάτη τσάντα, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη είχε ένα total black look, το οποίο και ήταν επίσης ιδιαίτερα κομψό. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους, έχουν από κοινού μια εταιρία με ρούχα. 

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Το βραδινό που την κρατάει σταθερή στα κιλά της είναι πιο νόστιμο από όσο φαντάζεσαι

«Ο στόχος μας ήταν να δείξουμε ότι οι γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν χωρίς ανταγωνισμό. Έχουμε πάρει η μία από την άλλη καλά στοιχεία γι’ αυτό πάει καλά αυτό που κάνουμε. Είμαστε με γυναικείες ομάδες. «Συμπαθιόμασταν» αλλά δεν γνωριζόμασταν», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη συνεργασία τους, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε σχετικά: 

«Είμαι λίγο αυστηρή, έχω τρομερή υπομονή, όμως πρέπει να βγει η δουλειά. Ο καταναλωτής από εμάς έχει περισσότερες απαιτήσεις, η κριτική σε εμάς είναι πολύ πιο αυστηρή. Σε εμάς δεν υπάρχει το «μια χαρά», σε εμάς πρέπει να είναι τέλειο», αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ηθοποιό, θα βλέπουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1 "Ο πρώτος από εμάς". 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου, οι οποίες βρέθηκαν για φωτογράφιση το κέντρο της Αθήνας:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR