counter

Paparazzi! Λήδα Ματσάγγου: Διακοπές στα Κουφονήσια για την ηθοποιό και τον σύζυγό της, Κώστα Καρδουλάκη

Paparazzi! Λήδα Ματσάγγου: Διακοπές στα Κουφονήσια για την ηθοποιό και τον σύζυγό της, Κώστα Καρδουλάκη
Paparazzi! Λήδα Ματσάγγου: Διακοπές στα Κουφονήσια για την ηθοποιό και τον σύζυγό της, Κώστα Καρδουλάκη

Η Λήδα Ματσάγγου τη φετινή σεζόν συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” και υποδυόταν την “Αντιγόνη Λαζάρου”.

Η γνωστή ηθοποιός μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων και το συγκλονιστικό φινάλε, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Έτσι λοιπόν, η Λήδα Ματσάγγου βρήκε χρόνο για την ίδια και την οικογένειά της, ενώ γεμίζει μπαταρίες για τη νέα σεζόν, όπου θα πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΣΚΑΙ “Άγρια Γη”.

Στα Κουφονήσια η Λήδα Ματσάγγου

Για τις διακοπές της η Λήδα Ματσάγγου επέλεξε τα Κουφονήσια, όπου εκεί χαίρεται τον καλό καιρό και τις βουτιές της στη θάλασσα.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την απαθανάτισε μαζί με τον τραπεζίτη σύζυγό της, Κώστα Καρδουλάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί τον Νικόλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Λήδα Ματσάγγου έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμεί να προβάλει μόνο τα επαγγελματικά της βήματα.

«Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα. Έγινε στην αρχή το πρώτο “κλικ”, αλλά δεν προχώρησε αμέσως. Μετά από καιρό βρεθήκαμε ξανά κι έτσι προχώρησε. Γενικά είμαι επιφυλακτική στον κεραυνοβόλο έρωτα», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός στο παρελθόν.

«Ήθελα ο γάμος μου να γίνει όσο πιο απλά γίνεται. Με τον άντρα μου κάναμε, λοιπόν, έναν πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο, στον οποίο παρευρέθηκαν μόνο οι μάρτυρες – κι αυτό ήταν όλο. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στον γάμο. Δεν ήμουν από αυτά τα κορίτσια που έκαναν πρόβες με το τούλι μπροστά στον καθρέφτη ούτε είχα περιέργεια να δω πώς θα είμαι με νυφικό. Για να είμαι ειλικρινής, εμένα μου φαίνεται περίεργο που κάποιες κοπέλες ξοδεύουν μήνες για να προετοιμάσουν τον γάμο τους. Αν έπρεπε να περάσω από αυτή τη διαδικασία, πιθανότατα να το ξανασκεφτόμουν, γιατί θα με άγχωνε πάρα πολύ. Εγώ δε νιώθω άνετα να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ούτε θα προσπαθούσα να προωθήσω την καριέρα μου με αυτό τον τρόπο», είχε αναφέρει σε άλλη της συνέντευξη η Λήδα Ματσάγγου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR