counter

Paparazzi! Κάτια Ταραμπάνκο: Πιο ερωτευμένη από ποτέ σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Θοδωρή

Paparazzi! Κάτια Ταραμπάνκο: Πιο ερωτευμένη από ποτέ σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Θοδωρή
Paparazzi! Κάτια Ταραμπάνκο: Πιο ερωτευμένη από ποτέ σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Θοδωρή

Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από τον πέμπτο κύκλο του Survivor, στον οποίο συμμετείχε, έχει επιστρέψει στα αγαπημένα της πρόσωπα και στις παλιές της συνήθειες.

Μάλιστα, η ίδια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο είναι σε σχέση με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ο οποίος είναι tatoo artist με έδρα τη Ζυρίχη.

Οι δύο τους περνάνε μαζί όμορφες και δημιουργικές στιγμές και πρόσφατα πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά πρώτη φορά για το συμβόλαιο και την αμοιβή της στο Survivor

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε ευδιάθετους, να ανταλλάσσουν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέματα.

Όσα είχε πει η Κάτια Ταραμπάνκο για τον σύντροφό της

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του», είχε πει για τον σύντροφό της η Κάτια Ταραμπάνκο όσο βρισκόταν στο Survivor.

«Βγήκε το αποκλειστικό. Βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου είπε: “Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Εδώ είμαι εγώ, θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ. Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως», είχε πει ακόμα για τον άντρα που της “έκλεψε” την καρδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR