counter

Paparazzi! Ιωάννα Τούνη: Αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη της στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Paparazzi! Ιωάννα Τούνη: Αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη της στο κέντρο της Αθήνας (Photos)
Paparazzi! Ιωάννα Τούνη: Αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη της στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Ιωάννα Τούνη πριν μερικές ημέρες με τον γιο της, Πάρη και super casual look.  Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, πολύ συχνά πραγματοποιεί ταξίδια τόσο στην συμπρωτεύουσα αλλά και στο εξωτερικό αλλά σε όλα, έχει μαζί της και τον μικρό Πάρη!

Ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε μαζί με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας και όπως θα δεις η ίδια τον είχε στον ειδικό μάρσιμο,  κρατώντας στο άλλο χέρι τη βαλίτσα της, καθώς, μάλλον είχε επιστρέψει από κάποιο ταξίδι της. 

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της! Το δέντρο που στόλισε στο σπίτι της είναι γεμάτο glitter

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη.

Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις μωρό και να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία», είπε η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα αναφορικά με την μητρότητα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR