counter

Paparazzi! Η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη

Paparazzi! Η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη
Paparazzi! Η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη

Μια μεγάλη ανατροπή συνέβη στο live του J2US το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, καθώς λίγο πριν το φινάλε ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί οικειοθελώς από το σόου.

 «Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, ο παρτενέρ της Ιωάννας Τούνη, Νικηφόρος, συνέχισε κανονικά στο show του Alpha με νέο πρόσωπο δίπλα του, την Λάουρα Νάργες.

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος του J2US, η Ιωάννα Τούνη είχε δηλώσει σχετικά με τον λόγο που αποχώρησε: «Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας μαζί τη βαλίτσα της, η Ιωάννα έφτασε στη συμπρωτεύουσα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR