counter

Paparazzi! Γιώργος Χριστοδούλου: O “Σταύρος” από τον “Σασμό” σε πάρκο της Αθήνας με τον γιο του

Paparazzi! Γιώργος Χριστοδούλου: O “Σταύρος” από τον “Σασμό” σε πάρκο της Αθήνας με τον γιο του
Paparazzi! Γιώργος Χριστοδούλου: O “Σταύρος” από τον “Σασμό” σε πάρκο της Αθήνας με τον γιο του

Ο Γιώργος Χριστοδούλου τη σεζόν που πέρασε πρωταγωνιστούσε στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός” και υποδυόταν τον σύζυγο της “Αργυρώς”, τον “Σταύρο”.

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και “γεμίζει” μπαταρίες για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν για τον δεύτερο κύκλο.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο συνέβη στις διακοπές του Γιώργου Χριστοδούλου.

Συγκεκριμένα, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του κόλλησαν κορονοϊό και αναγκάστηκαν να γυρίσουν άμεσα στην Αθήνα. Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση που έκανε!

Σε παιχνίδια με τον γιο του ο Γιώργος Χριστοδούλου

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Γιώργο Χριστοδούλου σε πάρκο της Αθήνας, να παίζει μαζί με τον μεγάλο του γιο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι παντρεμένος με την ηθοποιό, Μαρία Προϊστάκη, και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

«Έχω ζήσει τον έρωτα με τη γυναίκα, που παντρεύτηκα, νιώθω τυχερός που έχω ζήσει πολύ έντονα συναισθήματα. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε όταν κανονίζαμε το γάμο, οπότε όταν έγινε ο γάμος, η Μαρία ήταν τριών μηνών. Το μεγάλο μου αγόρι είναι 3 χρονών θα γίνει τον Ιούλιο και το μικρό μου είναι 6 μηνών. Αυτό που μου δίνει χαρά στη ζωή μου είναι το μεγάλωμα των παιδιών μου. Η σύζυγός μου είναι κι αυτή ηθοποιός. Στο σπίτι μας υπάρχει οικονομική ανασφάλεια. Αν δεν έχουμε δουλειά στην υποκριτική, δεν θα είχαμε πρόβλημα να κάνουμε άλλο επάγγελμα. Μέσα από το ρόλο μου στον “Σασμό” μου γεννήθηκε το ενδιαφέρον να ασχοληθώ με το κόσμημα», είχε δηλώσει προσφάτα σε συνέντευξή του ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR