counter

Paparazzi! Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνος Κυριάκου: Χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα (Φωτογραφίες)

Paparazzi! Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνος Κυριάκου: Χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα (Φωτογραφίες)
Paparazzi! Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνος Κυριάκου: Χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα (Φωτογραφίες)

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εκτός από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star απασχόλησε και για την προσωπική της ζωή, με τη σχέση που διατηρούσε με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου.

Το ζευγάρι όμως μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους όπως είχε κάνει γνωστό μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instragram το όμορφο μοντέλο αλλά διατηρούσαν άριστες σχέσεις.

Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν να περνούν προσωπικό χρόνο μαζί κάνοντας τα δημοσιεύματα να μιλούν για την αναζωπύρωση του ερωτά τους.

Ωστόσο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα βίντεο που εξηγούσε ότι: “Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι”.

Έτσι, αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε στην Γλυφάδα για άλλη μία φορά να απολαμβάνουν την βόλτα τους.

Οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί, ντυμένοι casual απολάμβαναν την βόλτα τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που θα σχολίαζαν αν τελικά βρίσκονται σε σχέση ή όχι.

Δείτε τις φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου:

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR