counter

Paparazzi FTHIS.GR- Τι στενοχώρησε την Ελεονώρα Μελέτη;

Paparazzi FTHIS.GR- Τι στενοχώρησε την Ελεονώρα Μελέτη;
Paparazzi FTHIS.GR- Τι στενοχώρησε την Ελεονώρα Μελέτη;

H χριστουγεννιάτικη βόλτα της Ελεονώρας σε μεγάλο εμπορικό κέντρο

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων λίγες μέρες πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων απαθανάτισε ο φακός την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα καθ’όλη την διάρκεια της βόλτας της έδειχνε χαρούμενη και κεφάτη. Αλλά ο επίμονος φακός των φωτογράφων πολλές φορές μπορεί να καταγράψει και ενσταντανέ τα οποία δεν αναδεικνύουν την λάμψη του προσώπου και την χαρά του. Έτσι ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε και μια λίγο πιο μελαγχολική στιγμή της Ελεονώρας που όμως δεν κράτησε πολύ. 

Η Ελεονώρα στις εμφανίσεις της συνηθίζει να χαρίζει χαμόγελα στο φακό και να σκορπά θετική ενέργεια. Ίσως η κούραση λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και των έντονων ρυθμών της καθημερινότητάς της αλλά και η γλυκιά μελαχγολία των γιορτινών ημερών να έριξαν για λίγο την ενέργειά της.

Η Ελεονώρα, φορώντας ένα γκρι παλτό και μαύρες δερμάτινες μπότες, σκούρο κραγιόν και έχοντας τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους περιηγήθηκε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου κάνοντας window-shopping σε χαλαρούς ρυθμούς. Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, η Ελεονώρα απολαμβάνει στιγμές με τον εαυτό της, ηρεμώντας και κάνοντας τον απολογισμό της για την χρονιά που φεύγει, που ήταν γεμάτη για εκείνη σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια ο φακός των φωτογράφων καραδοκεί και πολλές φορές δεν είναι τόσο απλό για τους celebrities να μένουν τόσο μόνοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR