counter

Paparazzi! Ελένη Χατζίδου: Διασκέδασε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον πρώην σύντροφό της!

Paparazzi! Ελένη Χατζίδου: Διασκέδασε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον πρώην σύντροφό της!
Paparazzi! Ελένη Χατζίδου: Διασκέδασε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον πρώην σύντροφό της!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Άρης Σοϊλέδης υπήρξαν ζευγάρι για περισσότερο από δύο χρόνια και ζούσαν τον απόλυτο έρωτα. Παρόλο που όλα έδειχναν πως η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμοι για το επόμενο, εκείνοι αποφάσιζαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Κι ενώ η Ελένη τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με τον χωρισμό της και τους λόγους που οδήγησαν σ' αυτόν, ο Άρης επιβεβαίωσε την είδηση με δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην Ομόνοια Κύπρου, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και χαλαρώνει, συναντάει φίλους και γνωστούς, ενώ η τραγούδίστρια περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της στην Χαλκιδική.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το ταξίδι της στη συμπρωτεύουσα, η Ελένη εμφανίστηκε ως single στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Άννα Βίσση, αλλά και στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τους OtherView.

Στο δεύτερο νυχτερινό κέντρο, όμως, το ίδιο βράδυ, διασκέδαζε με την παρέα του και ο Άρης, λίγες μέρες μετά τις διακοπές που έκανε στην Σκιάθο.

"Οι δυο τους δεν συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς η Ελένη έμεινε για λίγη μόνο ώρα στον χώρο, ενώ ο Άρης έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρον τη βραδιά. Στην παρέα του, μεταξύ άλλων, βρίσκονταν και η Βαλέρια Χοψονίδου, με την οποία είναι πολύ καλή φίλη και η Ελένη!", αναφέρει στο FTHIS.GR πρόσωπο που είδε από κοντά το πρώην ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και εξασφάλισε τα παρακάτω στιγμιότυπα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR