counter

Πάολα: "Όσο και να χτυπιούνται δεν μπορεί να με πειράξει κανείς"

Πάολα: "Όσο και να χτυπιούνται δεν μπορεί να με πειράξει κανείς"
Πάολα: "Όσο και να χτυπιούνται δεν μπορεί να με πειράξει κανείς"

Πάολα

Συνέντευξη για την ζωή της έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα η Πάολα, αναφερόμενη στα ανέκδοτα και τα αστεία που κυκλοφόρησαν με θέμα την ίδια και σε όσους την χαρακτηρίζουν "σκυλού".

"Δεν το δέχομαι. Ποιοι άκουσαν τραγουδιστές να γαβγίζουν; Εκτός αν θεωρούν το βαρύ λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο. Ας μάθουν πριν μιλήσουν ότι αυτό το είδος τραγουδιού το έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι καλλιτέχνες. Από εκεί και πέρα, εγώ σίγουρα δεν το έχω τραγουδήσει, γιατί η δισκογραφία αποτελεί την ταυτότητα του καλλιτέχνη. Στα μαγαζιά που δουλεύω είναι λογικό να τραγουδήσω ακόμα και βαρύ λαϊκό τραγούδι αν χρειαστεί. Αυτά γουστάρει να ακούσει ο κόσμος. Δεν το βρήκα καθόλου εύστοχο αυτό που έκαναν. Δεν πιστεύω ότι το έκαναν για να με πολεμήσουν. Όσο και να χτυπιούνται, δεν μπορεί να με πειράξει κανείς. Ακούω Metallica και Iron Maiden. Θα μπορούσα όμως να βγω στο Teatro και να τραγουδήσω Iron Maiden; Θα με μούτζωναν!", λέει η Πάολα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την ζωή της. "Εκεί κι αν δεν πέρασα άσχημα! Νομίζω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα παγκοσμίως. Μπορεί να ακούγεται υπεβολικό, αλλά έτσι νιώθω.

Η Πάολα απάντησε και σε όσους λένε πως πάσχει από νευρική ανορεξία. "Η οποία είναι ασθένεια. Πολλές κοπέλες έφτασαν ακόμα και στο μοιραίο εξαιτίας αυτής της αρρώστιας. Δεν είναι καλό να τη χρεώνουμε σ' οποιονδήποτε είναι λετπός. Για ποιον λόγο λέμε έναν αδύνατο άνθρωπο άρρωστο κι όχι ένα χοντρό, που μπορεί να έχει τριγλυκερίδια, χοληστερίνη ή οτιδήποτε άλλο; Εγώ από μωρό τρώω πολύ λίγο και συνεχίζω. Έτσι είμαι μαθημένη, έτσι ζω. Είμαι υπερκινητική. Δεν θα φάω και θα καθίσω στον καναπέ μου. Είμαι πολύ καλά και δυνατή τόσο όσο δεν φαντάζεστε. Έτρωγα σαν πουλί από μωρό... Τώρα τρώω λίγο παραπάνω!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR