counter

Παντρεύτηκε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και μιλάει στο FTHIS.GR

Παντρεύτηκε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και μιλάει στο FTHIS.GR
Παντρεύτηκε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και μιλάει στο FTHIS.GR

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΗΝΙΩΤΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Τα σκαλιά του Δημαρχείου Αγριάς του Βόλου, ανέβηκε γαμπρός το περασμένο Σάββατο, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Big Brother, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα, μετά από εννέα μήνες σχέσης.

"Κάναμε τον πολιτικό γάμο, για να επισημοποιήσουμε το γεγονός και ο θρησκευτικός θα γίνει λίγο αργότερα, στη Σκόπελο, παραδοσιακά με καλεσμένους όλους τους φίλους μας και τους συγγενείς" δηλώνει στο FTHIS.GR ο Πρόδρομος Καθηνιώτης που δεν έκρυβε τη χαρά του.

"Η γνωριμία μου με την Αλεξάνδρα έγινε το 1992, κατόπιν χαθήκαμε και τελικά το "κάρμα" μας ήταν να συναντηθούμε 20 χρόνια αργότερα και να παντρευτούμε" αποκάλυψε ο γαμπρός.ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΗΝΙΩΤΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Το ζευγάρι, που διαμένει αυτό τον καιρό στον Βόλο παντρεύτηκε παρουσία των στενών συγγενών, με κουμπάρους τον αδελφό του Στέλιο Καθηνιώτη και την αδελφή της νύφης, Αρετή.

"Η τελετή έγινε από τον Δήμαρχο Αγριάς στις 11 το πρωί του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου και το βράδυ κάναμε ένα γλέντι με 30 καλεσμένους σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το γαμήλιο ταξίδι μας. Θα πάμε για λίγες ημέρες στο Παρίσι και κατόπιν στο Άμστερνταμ".

Στο Δημαρχείο, κατέφθασαν μαζί και έλαμπαν από ευτυχία. "Ντύθηκα Oscar. Με σούπερ κοστούμι, όπως οι αστέρες που παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar! Η Αλεξάνδρα φορούσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα γνωστού σχεδιαστή και κρατούσε λευκά λουλούδια. Δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά τις ευχές των δικών μας ανθρώπων και είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι" σχολίασε γελώντας ο Πρόδρομος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR