counter

Παντρεύτηκε μυστικά η Αντέλ; Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες

Παντρεύτηκε μυστικά η Αντέλ; Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες
Παντρεύτηκε μυστικά η Αντέλ; Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες

Οι θαυμαστές σίγουρα δεν χρειάζονται την Αντελ να ανακοινώσει τον αρραβώνα της ή έναν γάμο για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι είναι αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη. Θυμίζουμε ότι η 35χρονη τραγουδίστρια διατηρεί σχέση με τον Ριτς Πολ ενώ μια ατάκα της σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη, πυροδότησε τις φήμες ότι η τραγουδίστρια παντρεύτηκε. 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής Weekends with Adele Las Vegas το Σάββατο (16/9)), η 35χρονη τραγουδίστρια ωστόσο έριξε λάδι στη φωτιά όταν αναφέρθηκε στον φίλο της Ριτς Πολ ως «σύζυγό» της.

Με τον σύντροφό της, Ριτς Πολ

Η ατάκα της Αντέλ που πυροδότησε φήμες γάμου & το επίμαχο βίντεο

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αντέλ δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και ένας καλεσμένος της ζήτησε να την παντρευτεί. Σε απάντηση, η Αντέλ είπε: «Δεν μπορείς να με παντρευτείς, είμαι straight, αγάπη μου», όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok. Το TODAY.com επικοινώνησε με την Αντέλ αλλά η τραγουδίστρια είπε ότι δεν πρόκειται να αναφέρει τίποτα. 

«Σαν να έλεγα ποτέ σε κανέναν αν ήμουν ή δεν ήμουν παντρεμένη ή σε σχέση», τόνισε η ίδια. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, θα πούμε εμείς...

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee🫶🏻

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR