counter

Παντρεύτηκε κρυφά πριν ένα μήνα! Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο την παρέδωσε στον γαμπρό

Παντρεύτηκε κρυφά πριν ένα μήνα! Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο την παρέδωσε στον γαμπρό
Παντρεύτηκε κρυφά πριν ένα μήνα! Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο την παρέδωσε στον γαμπρό

Κate Winslet

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η Kate Winslet αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους όταν χτες αποκαλύφτηκε η είδηση του γάμου της με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό της, Ned Rocknroll σε μια άκρως μυστική τελετή στη Νέα Υόρκη που έγινε στις αρχές του μήνα! Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, η τελετή ήταν τόσο κλειστή που δεν παρευρέθησαν ούτε καν οι γονείς της ηθοποιού.

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού είπε αποκλειστικά στην "MailOnline": "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Kate Winslet παντρεύτηκε τον Ned RocknRoll στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε μια κλειστή τελετή μπροστά στα δύο της παιδιά και με λίγους φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε φέτος το καλοκαίρι".

Και μπορεί να μην είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το μυστήριο, η πιο πικάντικη είδηση όμως διέρρευσε. Ο άνθρωπος που παρέδωσε την νυφούλα Winslet στον γαμπρό, o οποίος δεν έχει καμία σχέση με την showbiz, δεν ήταν άλλος από τον συμπρωταγωνιστή της στον Τιτανικό, Leonardo Di Caprio. 

Για την μητέρα δύο παιδιών Winslet, αυτός είναι ο τρίτος της γάμος. Υπήρξε σύζυγος του σκηνοθέτη Sam Mendez, με τον οποίο χώρισε το 2011 (αριστερά), ενώ το 1998 είχε ντυθεί για πρώτη φορά νύφη με τον επίσης σκηνοθέτη Jim Threapleton (δεξιά).

Κate WinsletΚate Winslet

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR