counter

Παντρεύτηκε κρυφά η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μια ξεχωριστή φάση στη ζωή της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, η ίδια παντρεύτηκε κρυφά με τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύντροφό της στο Instagram.

Την αποκάλυψη την έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα”.

Όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δείτε ακόμα ΕΔΩ! Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τις ερωτήσεις για τον γάμο και τον σύντροφό της – “Δεν είναι τσάντα να σας τον δείξω”

«Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω πραγματικά άλλο, έχω αρχίσει να στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα την πρόταση γάμου.

Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο...Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της να της εύχονται.

Δείτε ΕΔΩ! Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το δημόσιο ξέσπασμα στο Instagram- “Παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένα άνθρωπος βρίζετε

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θέλησε να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR