counter

Παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους και ο σύζυγος έφυγε αμέσως για το εξωτερικό!

Παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους και ο σύζυγος έφυγε αμέσως για το εξωτερικό!
Παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους και ο σύζυγος έφυγε αμέσως για το εξωτερικό!

Παντρεύτηκαν χθες, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, η Μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά και ο ποδοσφαιριστής, Στέλιος Ηλιάδης.

Το ζευγάρι που σε λίγες μέρες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του μωρό παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Καρδίτσας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η πρώην Μις Ελλάς, Ειρήνη Καρρά και ο ποδοσφαιριστής, Στέλιος Ηλίαδης, είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό και αποφάσισαν να παντρευτούν εσπευσμένα, λίγες μέρες πριν ο γιος τους έρθει στον κόσμο. Μάλιστα η ίδια πόσταρε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφία από τη νυφική ανθοδέσμη!

Το fthis.gr επικοινώνησε με την πανέμορφη νύφη και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. Η Ειρήνη Καρρά είπε στο fthis.gr: "Παντρευτήκαμε χθες, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Καρδίτσας, απ΄ όπου και κατάγομαι.  Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και στο πλευρό μας ήταν μόνο οι γονείς μας.  Στο γάμο δεν φόρεσα νυφικό, μόνο ένα απλό λευκό φόρεμα. Ο γάμος έγινε αποκλειστικά για το παιδί! Όλα έγιναν πολύ βιαστικά, και αμέσως μετά τον γάμο ο άντρας μου έφυγε κατευθείαν για Βουλγαρία για να προετοιμαστεί για τους αγώνες που έχει με την ομάδα του. Για θρησκευτικό γάμο δεν έχουμε κάνει ακόμα σχέδια. Τώρα διανύω τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και θα μείνω αρκετό διάστημα στην Καρδίτσα για να είμαι κοντά στη μάμα μου. Σε ένα μήνα περιμένουμε το μωράκι μας και θα είναι αγοράκι!  Το μοντελινγκ το έχω αφήσει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα και δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στις πασαρέλες. Τώρα προηγείται η οικογένεια και ο ερχομός του γιου μου!".

Η πρώην μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Οι στιγμές που ζει είναι μοναδικές και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR