counter

Παντρεύτηκαν Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη!

Παντρεύτηκαν Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη!
Παντρεύτηκαν Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη!

Aντώνης Σρόιτερ

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη παντρεύτηκαν!

Με αποκλειστικό ρεπορτάζ το FTHIS.GR σας ενημέρωσε τον Αύγουστο πως ο Αντώνης Σρόιτερ λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα γίνει μπαμπάς.

Σύμφωνα με σημερινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR το πρωί ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη παντρεύτηκαν. 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, τελώντας πολιτικό γάμο το πρωί της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου. Ελάχιστοι γνώριζαν πως ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη ετοίμαζαν τον γάμο τους, αφού ο παρουσιαστής κρατά πολύ χαμηλούς τόνους σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη παντρεύτηκαν μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η κόρη τους από μέρα σε μέρα θα έρθει στον κόσμο. Μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο ήταν η αδελφή της Ιωάννας Μπούκη και ο αδελφός του Αντώνη Σρόιτερ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου το πρωί της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου και παρόντες ήταν μόνο τα αδέλφια και οι γονείς του ζευγαριού.

Πριν τρεις ημέρες, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 είχε προηγηθεί τραπέζι σε κρητικό εστιατόριο στην Κηφισιά μόνο για τις οικογένειες. Στο "Κουζουλό" το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 2 χρόνια και εκεί θέλησαν να βρεθούν με τις οικογένειές τους για να τους ευχηθούν. Σήμερα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Αντώνη Σρόιτερ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δεν θα μπορούσε η οικογένεια να βρεθεί μαζί για να ευχηθεί στο νιόπαντρο ζευγάρι.

Να ζήσουν και με το καλό η κόρη τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR