counter

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης; Η ανάρτηση που “άναψε φωτιές”

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης; Η ανάρτηση που “άναψε φωτιές”
Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης; Η ανάρτηση που “άναψε φωτιές”

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες που μοιράζονται πλέον με το κοινό τους στα social media.

Και ενώ οι δυο τους πέρασαν πριν από λίγες ημέρες το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι στο Πήλιο, τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια σειρά από instastories μάλιστα που έγιναν πριν από λίγες ώρες στο… γνωστό προφίλ «Soula Glamorous» φούντωσαν ακόμη περισσότερο τις φήμες αυτές. 

Διαβάστε επίσης: Δέσπoινα Bανδή - Bασίλης Mπισμπίκης: Το φωτoγραφικό άλμπoυμ από το πρώτο Πάσχα του ζευγαριού στο Πήλιο

«Ποια τραγουδίστρια, κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε μια από τις αναρτήσεις, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που έγραφε «Και στα δικά μας».

Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού

Θυμίζουμε πως στο «Chart Show» του Σαββάτου εμφανίστηκε και ο Μανώλης Κονταρός, που, αφού ερμήνευσε ένα από τα κορυφαία παραδοσιακά Κρητικά τραγούδια, τον “Πραματευτή” του Νίκου Ξηλούρη, κάθισε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και με μία μαντινάδα αναφέρθηκε στην… κουμπαριά τους.

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω» είπε ο Μανώλης Κονταρός και η Δέσποινα Βανδή έμεινε άφωνη και χαμογέλασε αμήχανα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR