counter

Παντρεύεται παίκτρια του Survivor: Η ανακοίνωση του συντρόφου της

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μια από τις παίκτριες του φετινού Survivor που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την αγωνιστικότητά της.

Το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it”, μίλησε ο σύντροφος της παίκτριας των “μπλε”, Παναγιώτης Τριβυζάς.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor Σταυρούλα Χρυσαείδη: Αυτό είναι το βιογραφικό της

Μεταξύ άλλων, ο αθλητής αποκάλυψε on air ότι θα παντρευτούν με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στις 11 Σεπτεμβρίου.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς για την Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Πριν φύγει από το σπίτι για το παιχνίδι και όσο το βλέπαμε εδώ στην Ελλάδα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα γι’ αυτή είναι εύκολα. Μου έλεγε ότι το έχει. Είναι δυνατή στους στόχους, συγκεντρωμένη και αγωνιστικό παιδί. Την Σταυρούλα την βλέπω όπως και στη ζωή της έξω από το παιχνίδι. Είναι ανταγωνιστική και της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες και γι’ αυτό ευχαριστιέται τις νίκες της. Δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία. Ίσα-Ίσα πριν φύγει για το παιχνίδι είχε πάει στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και είχε τρέξει. Ότι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε και της είπα να πάει στο Survivor να το ευχαριστηθεί. Θεωρώ αν συνεχίσει έτσι θα πάει στον τελικό. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο με την Ασημίνα, γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Εγώ είμαι αθλητής και ειδικεύομαι στα 200 μέτρα και με βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τώρα πρόσφατα κλείσαμε πέντε χρόνια σχέσης με την Σταυρούλα. Πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά μου είπε θα πάω στο παιχνίδι και της είπα ότι θα τα αναλάβω όλα εγώ. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Εγώ είμαι πιο ζηλιάρης αλλά το κάνω με πολύ ήπιο τρόπο, δεν φτάνω στα άκρα. Υπάρχει εμπιστοσύνη και κατανόηση», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR