counter

Παντρεύεται ξανά την σύζυγό του και βαπτίζει τις 3ων & 1ος έτους κόρες του (Video)

Παντρεύεται ξανά την σύζυγό του και βαπτίζει τις 3ων & 1ος έτους κόρες του (Video)
Παντρεύεται ξανά την σύζυγό του και βαπτίζει τις 3ων & 1ος έτους κόρες του (Video)

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύεται την σύντροφό του Αντελίνα Τελώνη και βαφτίζει τις δύο κόρες του, την 3χρονη Μελωδία και την μόλις 1 έτους Λιόνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2010 στην Κωνσταντινούπολη ενώ η γνωριμία του έγινε τυχαία και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ήρθε και η συμβίωσή τους. Τον Δεκέμβριο ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύεται βαφτίζοντας την ίδια μέρα τις δύο κόρες του και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Μελέτησέ το" για τα χαρμόσυνα γεγονότα.

Ο θρησκευτικός γάμος του  Χάρη Βαρθακούρη και η βάφτιση των παιδιών του

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Star "Mελέτησέ το" τόσο για τον γάμο του όσο και για την βάπτιση των παιδιών του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Παντρεύτηκα με την Αντελίνα με πολιτικό γάμο μακριά από όλους, χωρίς συγγενείς και γονείς, ούτε κουμπάρο δεν είχαμε. Είχαμε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι όταν θα βαφτίζαμε το παιδί που περιμέναμε τότε, ενδεχομένως θα κάναμε και τον θρησκευτικό μας γάμο που είναι κάτι που θέλει πολύ η γυναίκα μου. Δεν τον κάναμε το καλοκαίρι που θέλαμε, το 2011 το αφήσαμε να παντρευτεί ο Θανάσης (ο αδελφός του). Το 2012 περιμέναμε ξανά παιδί οπότε δεν ήθελε η γυναίκα μου να είναι έγκυος στο γάμο. Το 2013 έτυχε να έχουμε μια κόρη 3 ετών, την Μελωδία, και μια κόρη ενός έτους, την Λιόνα. Έτσι είπαμε με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια και να τα κάνουμε όλα μαζί. Να παντρευτούμε και να βαφτίσουμε τις κόρες μας".

Οι νονοί της Μελωδίας και της Λιόνα

Νονά της μεγάλης κόρης του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας, Μελωδίας, θα είναι η Πέγκυ Ζήνα ενώ την δεύτερη κόρη του ζευγαριού Λιόνα, θα βαφτίσουν δύο καλοί του φίλοι.

"Η Μελωδία θα βαφτιστεί Μελωδία - Μαρία, το Μαρία είναι το όνομα της μητέρας της συζύγου μου, ενώ η Λιόνα θα βαφτιστεί Λιόνα  -Κωνσταντίνα, το Κωνσταντίνα είναι το όνομα της μητέρας μου" δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα.

Ο γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί τον Δεκέμβριο. Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα περιμένουν τον γάμο τους και την βάφτιση των παιδιών τους με χαρά βιώνοντας ήδη μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Η συνέντευξη του Χάρη Βαρθακούρη στο Μελέτησέ το εδώ:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR