counter

Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά- Δημοσίευσε τις βέρες του γάμου της

Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά- Δημοσίευσε τις βέρες του γάμου της
Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά- Δημοσίευσε τις βέρες του γάμου της

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Σοφία Λεοντίτση, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.  

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Τόλη Χριστοφοράκη, που είναι αγοράκι.

Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση

Μάλιστα, η Σοφία Λεοντίτση λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγες ώρες θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

Όπως θα δείτε, η Σοφία Λεοντίτση πόσταρε τις βέρες του γάμου τους.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

«Μερικές φορές δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να εκφραστείς και αν το κάνεις δεν είναι γιατί έχεις την ανάγκη να δείξεις κάτι .. είναι γιατί υπάρχει και η ανάγκη απλά να μοιραστείς μια χαρά σου μέσα σε έναν κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο και όπου δυστυχώς επικρατεί πολύ κακό γύρω μας ..

Σε λίγες ώρες όπως μου γραφείς μέσα σε όλα , θα γίνω και επίσημα “κυρία Χριστοφοράκη”.. την μεγαλύτερη τιμή όμως την φέρω γιατί έχω εσένα με ότι αυτό συνεπάγεται .. περάσαμε πολλά και δυσκολίες που μόνο εσύ κ εγώ γνωρίζουμε για να φτάσουμε σήμερα εδώ και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σ αγαπώ , είμαι πολύ περήφανη για τη ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και πολύ τυχερή που σε έχω ! Ένας άνθρωπος που δεν με χρέωσε ποτέ για τίποτα και έχει μόνο μια αγκαλιά γ εμένα, τα λάθη μ , τα σωστά μ, τα ωραία μ και τα άσχημα μ … Εύχομαι να σταθώ αξία της αγάπης σου ..

Μια συμβουλή σε όλους .. όταν μάθετε να συγχωρείται και να χωράτε πολύ αγάπη μέσα σας για τον άνθρωπο που διαλέγετε να δημιουργήσετε οικογένεια , έχετε μια αγκαλιά για εκείνον κ είστε λιγότερο επικριτικοί στα οποία λάθη του , τότε η οικογένεια που πάτε να χτίσετε θα βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια που δύσκολα θα πέσουν…», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR