counter

Παντρεμένοι και οι δύο ηθοποιοί, ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας

Παντρεμένοι και οι δύο ηθοποιοί, ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας
Παντρεμένοι και οι δύο ηθοποιοί, ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας

Κristie Alley_Travolta

Από την Πέπη Τυλιγάδη

H Kirstie Alley, διάσημη κωμική ηθοποιός τις δεκαετίες '80 και '90 είναι πάντα αποκαλυπτική στις συνεντεύξεις της. Αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει για την ατακτη προσωπική της ζωή όσο ήταν παντρεμένη.

Η 61χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τον παράφορο έρωτά της με τον παντρεμένο συμπρωταγωνιστή της, Patrick Swayze στην τηλεοπτική σειρά "North and South" του 1986. Την αποκάλυψη έκανε τρία χρόνια μετά τον θάνατο του ηθοποιού από καρκίνο του πάγκρεας. Στην εκπομπή "Entertainment Tonight" είπε για το παράνομο ειδύλλιο τους: "Καταλάβαμε αμέσως την έντονη σωματική έλξη που υπήρχε μετάξύ μας αν και είχαμε ευτυχισμένους γάμους και οι δύο. Έκανα ότι μπορούσα να το αποφύγω, αλλά τελικά ερωτευτήκαμε. Δεν κάναμε σχέση, αλλά σκέφτομαι ότι αυτό που τελικά έκανα ήταν χειρότερο. Νομίζω πως όταν ερωτεύεσαι κάποιον ενώ είσαι παντρεμένος ρισκάρεις τον δικό τον γάμο, αλλά και τον δικό του. Είναι διπλό το κακό".

Το πιο κακό της υπόθεσης είναι ότι η χήρα του ηθοποιού, Lisa κάλεσε την Kirstie να μιλήσει στην κηδεία του Swayze το 2009, αλλά μάλλον δεν ήταν ενήμερη για τα ερωτικά σκιρτήματα της Alley για τον άντρα της.

Αυτή η αποκάλυψη της Kirstie δεν ήταν η μοναδική την τελευταία εβδομάδα. Την Παρασκευή που μας πέρασε η παίκτρια του "Dancing with The Stars", έδωσε μία επίσης αποκαλυτική συνέντευξη στην εκπομπή της  Βarbara Walters. "Ο John Travolta είναι ο έρωτας της ζωής μου" , είπε και σόκαρε με την αποκάλυψη. Γνωριστήκαμε στη ταινία "Κοίτα Ποιος Μιλάει" και μου άρεσε πολύ. Ο χαρακτήρας του John ήταν τόσο πληθωρικός που πήρε όλη μου τη δύναμη από το να τρέξω μακριά του". Το 1989 όταν κυκλοφόρησε η ταινία, ο Travolta ήταν ελεύθερος, η Kristie, όμως, ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Parker Stevenson.

Η Kirstie με τον John Travola, που ακόμα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και την γυναίκα του, Kelly Preston.
Κristie Alley_Travolta

Μία τάση προς τους συμπρωταγωνιστές της την έχει πάντως.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR