counter

Παντελίδης: Η ασφάλεια "ζωής" και οι αντιθέσεις των δικηγόρων. Όλες οι λεπτομέρειες

Παντελίδης: Η ασφάλεια "ζωής" και οι αντιθέσεις των δικηγόρων. Όλες οι λεπτομέρειες
Παντελίδης: Η ασφάλεια "ζωής" και οι αντιθέσεις των δικηγόρων. Όλες οι λεπτομέρειες

Παντελιδης

Ένας μήνας έχει περίπου περάσει από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε απρόσμενα τη ζωή του στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τότε καθημερινά, γράφονται δεκάδες άρθρα και έχουν ακουστεί δεκάδες απόψεις σχετικά με το τι συνέβη, ενώ οι εκτιμήσεις πραγματογνωμόνων πέφτουν σε αντιθέσεις. Εκτός όμως από αυτά, οι αστικές αποζημιώσεις και τα πνευματικά δικαιώματα γίνονται «μήλον της Έριδος» για τις οικογένειες των εμπλεκομένων.
Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και των δημοσιογράφων Άρια Καλύβα και Δημήτρη Πώποτα, φέρνει τώρα ένα νέο στοιχείο στο φως της δημοσιότητας, καθώς αναφέρει πως ο Παντελής Παντελίδης είχε κάνει ασφάλεια ζωής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ! Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλη η μάχη που γίνεται από τους δικηγόρους και τους πραγματογνώμονες που διόρισαν οι οικογένειες εστιάζει στο να αποδειχτεί ποιος οδηγούσε το μαύρο Mercedes, αφού κάθε πλευρά έχει σοβαρούς λόγους να επιθυμεί διαφορετικό οδηγό».
Η οικογένεια Παντελίδη μέσω του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι το βαρύ όχημα οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης δηλώνει ότι οι δικοί του πραγματογνώμονες έχουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του τραγουδιστή.
Όλα αυτά θα συσχετιστούν με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ιδιαίτερα αν αποδειχτεί ότι το θηριώδες SUV το οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Η Τροχαία Ελληνικού έχει ζητήσει εξέταση DNA προκειμένου να ταυτιστεί επιστημονικά ο οδηγός, ενώ πληροφορίες λένε ότι η ΕΛ.ΑΣ. με τα μέχρι στιγμής στοιχεία εκτιμά ότι ο Παντελίδης κρατούσε το τιμόνι του μοιραίου αυτοκινήτου.
Η δικογραφία που συντάσσει η Τροχαία Ελληνικού αναμένεται αρχές Απριλίου να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία. Μέσα σε αυτήν θα περιλαμβάνονται το πόρισμα των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και τα ευρήματα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου που θα δείξουν αν υπήρξε κάποια βλάβη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR