counter

Παντελής Τουτουντζής: "Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου"

Παντελής Τουτουντζής: "Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου"
Παντελής Τουτουντζής: "Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου"

Ο Παντελής Τουτουντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας 20/3 και με αφορμή τα τρυφερά τετ α τετ του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή επί σκηνής ο ίδιος διηγήθηκε διάφορα άβολα περιστατικά που του έχουν συμβεί με τον σύζυγό του σε μαγαζιά.

Όσα είπε ο Παντελής Τουτουντζής

 «Με ρώτησε μια φορά μία δημοσιογράφος και της λέω: “εμένα ρωτάς αν με πειράζει το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του; Εμένα με ρωτάς αν με πειράζει το αν χαίρεται κάποιος με αυτό που έχει στη ζωή του”; Στην τελική, πού το έκανε η γυναίκα; Σε ένα κέντρο διασκέδασης», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Στη συνέχεια ο ίδιος τόνισε: «Και στο κάτω-κάτω, γιατί κρίνουμε μία γυναίκα σε όποια ηλικία κι αν είναι ότι είναι ερωτευμένη, αν πρέπει τώρα να ξαναξεκινήσει τη ζωή της, αν είναι εφηβεία ή προεφηβεία, αν είναι 40 ή 50. Αυτά τα βρίσκω πολύ κλισέ. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν».

Δείτε επίσης - Παντελής Τουτουντζής: Η κατάθλιψη, η οικογένεια με τον Νάσο και τα παιδιά

Παράλληλα, ο Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε σε διάφορα άβολα περιστατικά που του έχουν συμβεί με τον σύζυγό του σε μαγαζιά που τον έφεραν σε δύσκολη θέση.

«Εγώ ακόμα δίνω μάχη. Εμένα μου έχει τύχει να μου έχει πάρει δώρο ο σύντροφός μου και επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Μας έχουν διώξει από μαγαζί, επειδή με πήρε αγκαλιά. Μας είπαν: συγγνώμη αλλά θα πρέπει να φύγετε», αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Παντελή Τουτουντζή:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR