counter

Παντελής Βούρος: Αποκάλυψε αν του στέλνουν γυμνeς φωτογραφίες στα social media

Παντελής Βούρος: Αποκάλυψε αν του στέλνουν γυμνeς φωτογραφίες στα social media
Παντελής Βούρος: Αποκάλυψε αν του στέλνουν γυμνeς φωτογραφίες στα social media

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, ο Παντελής Βούρος.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που λαμβάνει στα social media μετά το reality μαγειρικής.

Τι μηνύματα δέχεσαι στα social media;

Πολύ όμορφα. Έρχονται ακόμα και σήμερα, μηνύματα αγάπης, στήριξης.

Σε φλερτάρουν; Σου στέλνουν π.χ. γυμνeς φωτογραφίες;

Όχι, όχι, δεν λαμβάνω πολλά τέτοια μηνύματα.

Μα, πώς γίνεται αυτό;

Κι όμως, δεν με φλερτάρουν πολύ, ούτε μου στέλνουν περίεργες φωτογραφίες. Κι ευτυχώς, δηλαδή, εδώ που τα λέμε, διότι εμένα μου αρέσει η ανθρώπινη επαφή και όχι η επικοινωνία μέσα από τα κινητά. Για να κλείσουμε αυτή τη συνέντευξη, όπως είδες, με κυνηγούσες τόσο καιρό… Δεν έχω καλή σχέση με το κινητό μου, δεν είναι η προέκταση του χεριού μου, ούτε είμαι κολλημένος μαζί του. Όταν πάω για φαγητό, για ποτό, για καφέ, προτιμώ να μιλάω με τον άλλον, παρά να παίζω με το κινητό μου, όπως κάνουν τα παιδιά της γενιάς μας. Δυστυχώς, η ανθρώπινη επαφή τείνει να εξαφανιστεί πια. Δεν βρισκόμαστε, προτιμούμε να τα λέμε μέσω τηλεφώνων και social media. Οκ, εγώ δεν είμαι έτσι.

Πώς είσαι, δηλαδή;

Όπως σου είπα, μεγάλωσα στην Κάλυμνο, ένα μικρό νησί. Είμαι ο μικρότερος από τα έξι αδέλφια μου. Έζησα σε ένα σπίτι ωραίο, που μαζί με τους γονείς μου, ήμασταν εννέα άτομα. Πάντα υπήρχε κάποιο γλέντι, τραγούδι, χορός, ωραία ατμόσφαιρα. Είχα τα χόμπι μου, το κυνήγι μου, το ψάρεμά μου. Έπαιζα με τους φίλους μου, έκανα βόλτες, έζησα όμορφα παιδικά χρόνια. Στο σπίτι δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Ο πατέρας μου είναι επιχειρηματίας, έχει αλυσίδα ζαχαροπλαστείων. Είχε χρήματα, αλλά ποτέ δεν μας κακόμαθε. Είχαμε τα βασικά κι από εκεί και πέρα, αν ήθελα κάτι ακόμα, μου έλεγε: “Τι θες, αυτό; Ωραία, πήγαινε να δουλέψεις”. Και είχε πολύ δίκιο. Εγώ τελευταία φορά που πήρα χαρτζιλίκι από τον πατέρα μου, ήταν στα 14 μου. Έκτοτε δούλευα. Πήγα 16 ετών, υποχρεωτικά ολοκλήρωσα την Α’ Λυκείου κι έπειτα, είπα ότι θέλω να πάω σε σχολή μαγειρικής στη Ρόδο. Και πήγα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR