counter

Πάνος Ζάρλας: Το δημόσιο ξέσπασμα του αδελφού του λίγο μετά την κηδεία

Πάνος Ζάρλας: Το δημόσιο ξέσπασμα του αδελφού του λίγο μετά την κηδεία
Πάνος Ζάρλας: Το δημόσιο ξέσπασμα του αδελφού του λίγο μετά την κηδεία

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Ο άτυχος 28χρονος άφησε την τελευταίο του πνοή στην άσφαλτο με συγγενείς, φίλους και θαυμαστές να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ο ετεροθαλής αδερφός του Πάνου ΖάρλαΑλέξανδρος Καλλιπολίτης, μετά την είδηση του θανάτου του ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες οι οποίες δεν σχετίζονταν με το τραγικό συμβάν, με αποτέλεσμα κάποιοι followers του να τον ειρωνευτούν.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πάνος Ζάρλας μεταφέρθηκε στην τελευταία του κατοικία στην Μυτιλήνη και τα αγαπημένα του πρόσωπα τον αποχαιρέτησαν για πάντα.

Μία μέρα μετά την κηδεία ο Αλέξανδρος Καλλιπολίτης δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο με το αγαπημένο του τραγούδι αλλά και ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που του επιτέθηκαν.

«Ευτυχώς τώρα που έθαψα τον αδελφό μου επιτρέπεται να ανεβάσω κανένα στόρι.», έγραψε ο Αλέξανδρος Καλλιπολίτης ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και φωτογραφία του.

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR