counter

Πάνος Τριανταφύλλου: Η εξομολόγηση για το τροχαίο που είχε- “Προσπάθησα να σηκωθώ, κατάλαβα όμως ότι δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια µου”

Πάνος Τριανταφύλλου: Η εξομολόγηση για το τροχαίο που είχε- “Προσπάθησα να σηκωθώ, κατάλαβα όμως ότι δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια µου”
Πάνος Τριανταφύλλου: Η εξομολόγηση για το τροχαίο που είχε- “Προσπάθησα να σηκωθώ, κατάλαβα όμως ότι δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια µου”

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη έδωσε ο Ο παραολυμπιονίκης Πάνος Τριανταφύλλου.

Ο ίδιος, που αυτό το διάστημα συμμετέχει στο “Just the 2 of us” και εντυπωσιάζει με τη φωνή του, αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε και του άλλαξε τη ζωή.

Όσα είπε ο Πάνος Τριανταφύλλου

Πώς αποφάσισες να συµµετάσχεις στο φετινό «Just the 2 of us»;

«Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, µου έκαναν την πρόταση και εννοείται πως δέχτηκα, γιατί το τραγούδι είναι κάτι το οποίο λατρεύω από μικρός. Τραγουδάω ερασιτεχνικά και σε συνδυασμό µε το ότι το «Just the 2 of us» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ήταν ένα concept που µου άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια, επειδή το πρόγραμμά µου λόγω αγώνων είναι αρκετά φορτωμένο, ήρθαμε σε συνεννόηση µε την παραγωγή, για να βρούμε τρόπους να συµµετάσχω. Επίσης, το γεγονός ότι coach µου θα ήταν η Φωτεινή Δάρρα ήταν ένας επιπλέον λόγος να λάβω μέρος στο σόου».

Τι κάνεις αυτή την περίοδο;

«Αυτή την περίοδο, εκτός από το «Just the 2 of us», έχω τις προπονήσεις µου και τους αγώνες που έρχονται για το μπάσκετ µε την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς και επίσημα τουρνουά στο εξωτερικό µε την ξιφασκία, τα οποία θα µου δώσουν την πρόκριση για τους Παραολυµπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι».

Σε ηλικία 18 ετών είχες ένα τροχαίο. Τι ακριβώς συνέβη;

«Εγώ µε άλλους δύο φίλους κάναμε μια βόλτα µε το αυτοκίνητο στην Πεντέλη και καταλήξαμε σε γκρεμό μεγάλου βάθους. Προσπάθησα να σηκωθώ, κατάλαβα όμως ότι δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια µου. Τότε μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από ένα χρονικό διάστημα οι γιατροί µε ενημέρωσαν ότι το ατύχημά µου ήταν αρκετά σοβαρό. Είχα χτυπήσει σπονδυλική στήλη και νωτιαίο μυελό, ενώ οι γιατροί μού είπαν: “Γίνονται και θαύματα”. Τελικά, αυτό που έπαθα ήταν μόνιμο και περιδένουμε μια ιατρική εξέλιξη για να μπορέσει να φέρει και για εμένα το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσω να ξαναπερπατήσω».

Από το ατύχηµα και µετά τι άλλαξε στη ζωή σου;

«Σίγουρα μετά το ατύχημα είναι σαν να ξαναγεννιέσαι, οπότε προσπάθησα από την αρχή να μάθω να αυτοεξυπηρετούμαι. Με λίγα λόγια, άλλαξε εντελώς η ζωή µου και προσπάθησα να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μπήκε στη ζωή µου ο αθλητισμός. Με την παρότρυνση του προπονητή µου και µε την αγάπη που είχα για τα σπορ συνέχισα και ασχολήθηκα πιο επαγγελματικά. Ανέκαθεν αγαπούσα τον αθλητισμό και είναι σημαντικό να βλέπουν οι προπονητές ένα ταλέντο πάνω σε αυτό που κάνεις και να σε ενθαρρύνουν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR