Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό “Τηλεθεατής”, ο Πάνος Τόγιας.
Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε για πρώτη φορά τι απαγόρευε η παραγωγή στους παίκτες.
Τι σου έλειψε περισσότερο το διάστημα που ήσουν στο παιχνίδι;
Οι μπίρες, απαγορευόταν το αλκοόλ. Μετά το γύρισμα, μια μπιρίτσα θα ήταν ότι καλύτερο. Επίσης, μου έλειψαν οι φίλοι μου πάρα πολύ.
Τώρα που τελείωσαν όλα, ποια στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;
Δύο, την πρώτη μου στιγμή, όταν πήρα την ποδιά από τους κριτές, και την ημέρα που αποχώρησα. Αυτά θυμάμαι πιο έντονα.
Ποια συμβουλή του μέντορά σου, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έχεις κρατήσει;
Μου είπε, κάποια στιγμή, ότι αυτό που βγάζει στα πιάτα του ένας σεφ είναι ο χαρακτήρας του, η εικόνα του. Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ.
Ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά;
Λατρεύω το βούτηρο, το εστραγκόν σαν αρωματικό και το αρνί.
Η αγαπημένη σου συνταγή;
Ένα κλασικό φιλέτο μοσχάρι με πουρέ πατάτας. Θα μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)