counter

Πάνος Νάτσης: Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος από τον θάνατό του – “Ραγίζουν” καρδιές οι αναρτήσεις των συναδέρφων του

Πάνος Νάτσης: Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος από τον θάνατό του – “Ραγίζουν” καρδιές οι αναρτήσεις των συναδέρφων του
Πάνος Νάτσης: Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος από τον θάνατό του – “Ραγίζουν” καρδιές οι αναρτήσεις των συναδέρφων του

 Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος από τον αιφνίδιο θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του ξημερώματα του Σαββάτου (29-01) μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικο.

Οι συνάδερφοι του Πάνου Νάτση δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά και τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media “ραγίζοντας" καρδιές.

Μαριάννα Τουμασάτου, Βασιλική Ανδρίτσου, Αργύρης Πανταζάρας, Δανάη Μιχαλάκη, Σόφια Παυλίδου, Θανάσης Αλευράς, Ηρώ Μανέ, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Παναγιώτα Βλαντή ήταν κάποιοι από τους ηθοποιούς που αποχαιρετήσαν τον 31χρονο ηθοποιό μέσα από τα social media.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης ήταν 31 ετών.

Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα.

Μεγάλωσε στον Ωρωπό.

Είχε 4 μεγαλύτερες αδερφές.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Θέατρο

Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!».

Τηλεόραση

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Κινηματογράφος

Στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Δείτε τις αναρτήσεις των συναδέρφων του Πάνου Νάτση για τον χαμό του:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR