counter

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία
Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία

Θρήνο στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/01) στο κέντρο της Αθήνας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο.

Πριν από λίγο ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας, με μια ανάρτηση γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του 31χρονου ηθοποιού.

Οι πιο κοντινοί άνθρωποι του Πάνου Νάτση ζήτησαν στην κηδεία αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Νάτση:

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και που θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR