counter

Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο - Τι δείχνει το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες

Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο - Τι δείχνει το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες
Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο - Τι δείχνει το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση έσκασε σαν “βόμβα” στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, “T-Live”, πρόβαλε πλάνα από το φορτηγό που συγκρούστηκε με τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο Πάνος Νάτσης, στο τροχαίο δυστύχημα.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Πάνος Νάτσης – Αδελφή οδηγού φορτηγού: “Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση”

Σύμφωνα με την εικόνα αλλά και το ρεπορτάζ, οι μπάρες του φορτηγού έχουν σπάσει, καθώς εκεί έγινε η σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του Πάνου Νάτση.

Μάλιστα, στο σημείο εκείνο υπάρχει και ένα μαύρο σημάδι, το οποίο είναι το αποτύπωμα από τα λάστιχα της μηχανής του ηθοποιού, το οποίο καταδεικνύει ότι η μηχανή ήταν όρθια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

  • Ο Πάνος Νάτσης ήταν 31 ετών.
  • Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα.
  • Μεγάλωσε στον Ωρωπό.
  • Είχε 4 μεγαλύτερες αδερφές.
  • Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2013.

Πάνος Νάτσης -Θέατρο

Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!».

Πάνος Νάτσης -Τηλεόραση

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Πάνος Νάτσης -Κινηματογράφος

Στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR