counter

Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του, "Ήμουν μέσα στον τοκετό"

Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του, "Ήμουν μέσα στον τοκετό"
Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του, "Ήμουν μέσα στον τοκετό"

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε εχθές ο Πάνος Μουζουράκης και όπως είναι αναμενόμενο βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Μαριλού Κόζαρη, έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει περίπου 4 κιλά.

Διαβάστε επίσης - Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κόζαρη: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Πάνος Μουζουράκης – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Σαράντη Μαριεττή μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του αποκαλύπτοντας πως ήταν μέσα στον τοκετό.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική, δεν έχουν τον σωστό ωροσκόπο; Ξυρίστηκα για το μωρό. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα, θα τη στείλουμε στο Netflix να τη δείτε από εκεί. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Τα πρώτα συναισθήματα είναι: χαρά, οικογένεια, ανήκω.  Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης και κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο.  

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Πάνος Μουζουράκης για τη νεογέννητη κόρη του:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR