counter

Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κοζάρη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κοζάρη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!
Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κοζάρη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Την πιο ευτυχισμένη και ξεχωριστή φάση της ζωής του βιώνει ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφος του τραγουδιστή, Μαριλού, είναι έγκυος και το ζευγάρι περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Αυτό το διάστημα, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Κυριακής ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του “Κάτι πήρε το αυτί μου”.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους θα παντρευτούν στην Αίγινα.

Μάλιστα, ο διευθυντής του FTHIS.GR έφερε στο φως την αναγγελία του γάμου του ζευγαριού, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μπαμ και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη, που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας, το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα».

Δείτε επίσης! Φανή Χαλκιά: Θα είναι κουμπάρα στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη;

Μουζουράκης και Κοζάρη: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη περιμένουν κορίτσι.

«Με καλό και καλότυχο. Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη, οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από μένα. Οι ζωές μας είναι τόσο συνδυασμένες. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Πάντα είχα τρομερή εντύπωση για τον Πάνο…Τα παιδιά είναι πολύ καλά μαζί. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το μπάτσελορ. Στα sites βρήκαν κάτι πολύ παλιές μας φωτογραφίες με τη Μαριλού και την παίρνω και της λέω “Μην ξαναδώ φωτογραφίες πριν τις πλαστικές, πού τις βρήκαν”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διατηρεί φιλικές επαφές με την 30χρονη φαρμακοποιό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR