counter

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες χωρισμού από την Τζίνα Βαρελά

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες χωρισμού από την Τζίνα Βαρελά
Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες χωρισμού από την Τζίνα Βαρελά

Τον Πάνο Μουζουράκη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για τις φήμες που τον θέλουν να χώρισε από την Τζίνα Βαρελά.

Δείτε επίσης - Πάνος Μουζουράκης: Χώρισε από την Τζίνα Βαρελά μετά από τρία χρόνια σχέσης

Πάνος Μουζουράκης – Η αντίδραση στις φήμες χωρισμού με την Τζίνα Βαρελά

«Αυτή την περίοδο, εκτός από μια γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε για 1-2 μέρες, είμαι καλά. Κυκλοφορεί αυτό για την προσωπική μου ζωή, κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις, κυκλοφορούν περίεργοι τύποι στον κόσμο. Εγώ να διαψεύσω; Θα το ανακοινώσω επίσημα στη σελίδα μου στο Instagram. Είμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση σημασία έχει να είσαι καλά», είπε ο Πάνος Μουζουράκης

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής εκείνη την ημέρα μιλούσε στο τηλέφωνο με την μητέρα του με βιντεοκλήση, η οποία ρωτήθηκε για τον χωρισμό και απάντησε: «Δε στεναχωριέμαι, αρκεί να περνάει ο Πάνος καλά».

«Να φέρεις τη μαμά μου σε τέτοια δύσκολη θέση; Μπορεί να μην της το έχω πει καν εγώ να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη. Είναι ωραίο να το μάθει από εσένα τώρα αντί να το μάθει από εμένα; Τι άλλο να κάνω; Ο μόνος λόγος που κάθισα να σας τα πω αυτά και δεν έφυγα είναι γιατί περιμένατε τόση ώρα και σας λυπήθηκα. Την προσωπική μου ζωή αν ήθελα να την μοιραστώ θα το έκανα στα social media» συμπλήρωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Happy Day”:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR