counter

Πάνος Μουζουράκης: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τη Τζίνα Βαρελά

Πάνος Μουζουράκης: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τη Τζίνα Βαρελά
Πάνος Μουζουράκης: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τη Τζίνα Βαρελά

Μετά την πολύμηνη παραμονή του στην Ελλάδα για τις ανάγκες γυρισμάτων του The Voice, ο Πάνος Μουζουράκης φεύγει ξανά από την Ελλάδα και επιστρέφει στις ΗΠΑ και στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Τζίνας Βαρελά.

Οι δυο τους, παρά τα όσα γράφτηκαν, συνεχίζουν να είναι ζευγάρι και δεν χώρισαν ποτέ. Η σχέση τους άλλωστε μετρά περίπου τρία χρόνια.

«Με την Τζίνα δεν έχουμε χωρίσει και σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω στην Αμερική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης στη Real Life και τη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου.

Η Τζίνα Βαρελά, που είναι ηθοποιός, είχε έρθει στην Ελλάδα στην αρχή της σεζόν αλλά τα μέτρα για τον κορονοϊό και η πράσινη κάρτα δεν της επέτρεψαν να μείνει όλο το διάστημα δίπλα στον αγαπημένο της. Αφού, λοιπόν, ο Πάνος Μουζουράκης ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του εκκρεμότητες, έκλεισε εισιτήρια και «πετάει» για Λος Άντζελες!

Εκεί θα απολαύσει αρκετές στιγμές χαλάρωσης με την αγαπημένη του, θα επισκεφτεί τους φίλους του ενώ θα έχει τα μάτια και τα αυτά του ανοιχτά για πιθανές συμμετοχές του σε διεθνείς παραγωγές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR