counter

Πάνος Μουζουράκης: "Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό, αλλά…"

Πάνος Μουζουράκης: "Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό, αλλά…"
Πάνος Μουζουράκης: "Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό, αλλά…"

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη στη συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο θέατρο Λυκαβηττού.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον νέο του ρόλο, αυτόν του «πατέρα», τονίζοντας πως προσπαθεί να στηρίζει τη σύζυγό του, ενώ νιώθει ανασφαλής όταν το μωρό δεν κοιμάται.

«Ακούω πολύ καλά λόγια για το πώς είμαι ως μπαμπάς. Εμείς οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά. Δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο που βιώνετε εσείς από ένα πλάσμα που έχει βγει από μέσα σας.

Διαβάστε επίσης: Πάνoς Mουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός, η δουλειά του μπαμπά νομίζω είναι να στηρίζει τη μαμά. Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό, αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να περηφανευτώ για αυτό. Είμαι χαρούμενος όταν κοιμάται το μωρό και νιώθω ανασφαλής όταν δεν κοιμάται. Προσπαθώ να βρω τον κωδικό επικοινωνίας» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Θυμίζουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2023 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, ενώ η κόρη τους ήρθε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR