counter

Πάνος Κιάμος: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του στο Club 22

Πάνος Κιάμος: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του στο Club 22
Πάνος Κιάμος: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του στο Club 22

Από τον Διονύση Χριστόπουλο

Αφού ξεσήκωσε με τις επιτυχίες του το κοινό της Θεσσαλονίκης, ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο γνώριμο στέκι του στην λεωφόρο Βουλιαγμένης για να αποζημιώσει και τους κατοίκους της πρωτεύουσας, που σίγουρα τους έχει λείψει!

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, αλλά κυρίως με πολύ κέφι, η πρεμιέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή στο «Club 22» και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο και να απαθανατίσει τα όσα συνέβησαν.

Ανάμεσα στο κοινό της πρεμιέρας ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και τον Γιώργο Τσαλίκη με την σύζυγό του Δώρα, οι οποίοι απόλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου της παρέας του, μιας και ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίζεται σε γειτονικό νυχτερινό κέντρο, τους VEGAS και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Εκτός από τον Πάνο Κιάμο στην σκηνή του “Club 22”, εμφανίζονται η Ελένη Χατζίδου και ο Stan κλέβοντας τις εντυπώσεις, με την πρώτη να κόβει ανάσες, εκτός από τις φωνητικές της δυνατότητες και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR