counter

Πάνος Κιάμος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Θεσσαλονίκη

Πάνος Κιάμος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Θεσσαλονίκη
Πάνος Κιάμος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Θεσσαλονίκη

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Ο Πάνος Κιάμος γιόρτασε τα γενέθλιά του στο «Politia Live Clubbing» αποχαιρετώντας παράλληλα το κοινό της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας τις πολύ επιτυχημένες του εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα.

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου ένα ξέφρενο πάρτι – έκπληξη στήθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς ο Πάνος Κιάμος γιόρτασε τα γενέθλια του επί σκηνής με χιλιάδες θαυμαστές και φίλους να του εύχονται από κοντά!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά τρεις τούρτες για τα γενέθλιά του, του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του και όλο το επιτελείο του «Politia Live Clubbing» καθώς τον αιφνιδίασαν τραγουδώντας του το Happy Birthday όχι μόνο στα καμαρίνια αλλά και στην πίστα!

Ο Πάνος Κιάμος έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να νιώθει ευγνώμων αφού οι εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία ενώ παράλληλα ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική όπου θα βρεθεί κοντά στους ομογενείς μας για τις προγραμματισμένες συναυλίες του. 

Στα τέλη Νοεμβρίου επιστρέφει στο «στέκι» του, το «Club 22» της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό του αυτή τη φορά την Ελένη Χατζίδου και τον Stan!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR