counter

Πάνος Καλλίτσης: Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης. Όλες οι λεπτομέρειες και οι εξελίξεις

Πάνος Καλλίτσης: Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης. Όλες οι λεπτομέρειες και οι εξελίξεις
Πάνος Καλλίτσης: Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης. Όλες οι λεπτομέρειες και οι εξελίξεις

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που η είδηση συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο! Η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Πάνος Καλλίτσης από αγνώστους προκάλεσε σοκ και αγανάκτηση αργά το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου. Λίγο πριν από το τραγικό γεγονός είδαμε τον Πάνο Καλλίτση να ποζάρει πίσω από τη Δούκισσα Νομικού και τον Κρατερό Κατσούλη, στο Instagram, οι οποίοι ήταν από τους τελευταίους του πελάτες, το βράδυ της επίθεσης.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Το βράδυ του Σαββάτου και αφού τελείωσε τη δουλειά του στο σαλόνι ομορφιάς που διατηρεί στη λεωφόρο Κηφισίας και  στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, ο γνωστός hair stylist κατευθύνθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου, στο σπίτι του, στην περιοχή του Λυκαβητού. Εκεί, λίγο πριν το ζευγάρι μπει στο σπίτι δέχτηκε τα πυρά αγνώστων, τα οποία τραυμάτισαν σοβαρά τον Πάνο Καλλίτση και ελαφρά τη σύζυγό του καθώς μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε.

Ο γνωστός κομμωτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν. Στο πλευρό της Έλενας Καλλίτση βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πάντρεψε το ζευγάρι τον Ιούλιο του 2011.

«Πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα, είχαμε δύο ανθρώπους να μας σημαδεύουν με όπλα, στα τζάμια μας απέξω. Κατάλαβε ο άντρας μου αμέσως περί τίνος πρόκειται… κλείδωσε το αυτοκίνητο και επειδή πήγε να κάνει όπισθεν μήπως γλιτώσουμε και φύγουμε πυροβόλησε ο δεξιά μου το τζάμι και έσπασε… ήταν η πρώτη σφαίρα και εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Θυμάμαι ότι το πρώτο χτύπημα ήταν στο στέρνο γιατί ο Πάνος υπέφερε. Όταν ήρθε να με προστατεύσει του ρίξανε και στα πόδια και τελικά εγώ βγήκα στο δρόμο, άρχισα να φωνάζω, εκείνοι πανικοβλήθηκαν και φύγανε…» ήταν τα λόγια της συζύγου του στην κάμερα το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου.

Ο Πάνος Καλλίτσης είναι καταξιωμένος hair stylist και πολλοί από τους καλύτερους πελάτες του είναι πρόσωπα της ελληνικής showbiz. H Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, η Δούκισσα Νομικού, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ναταλία Γερμανού, η Βάσω Κολλιδά, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Εβελίνα Παπούλια και πάρα πολλοί άλλοι ανήκουν στους τακτικούς πελάτες του.

 

Δείτε το απόσπασμα απο τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου στην κάμερα:

 

Δείτε το απόσπασμα απο την τηλεφωνική επικοινωνία της Έλενας Χριστοπούλου  στα "Καλά καθούμενα":

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR