counter

Πάνος Καλλίτσης: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

Πάνος Καλλίτσης: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha
Πάνος Καλλίτσης: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

Πριν μερικές ημέρες ο Πάνος Καλλίτσης, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα».

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καλλίτσης αναφέρθηκε στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο parking του σπιτιού του στις 30 Ιανουαρίου 2016 αλλά και στον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Ωστόσο, η Έλενα Χριστοπούλου  απέστειλε εξώδικο προς τον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που αφορούν τον χωρισμό τους.

Με τη σειρά του, το κανάλι της Κάντζας θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στο συγκεκριμένο εξώδικο και χθες το βράδυ μετά το τέλος της εκπομπής τής Ελεονώρας Μελέτη, προβλήθηκε κάρτα με τα ακόλουθα λόγια:

«Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

Την ίδια ώρα ο επιτυχημένος hair stylist, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τα ακόλουθα λόγια:

«Εντάξει μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου 😊, αλλά δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μηνύματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά. Νοιώθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσάς υπάρχουν εκεί έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη 🙏! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νοιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν ✌🏼😜».

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση από το Instagram, του Πάνου Καλλίτση

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR