counter

Πάνος Καλίδης: Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με την οικογένειά του

Πάνος Καλίδης: Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με την οικογένειά του
Πάνος Καλίδης: Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με την οικογένειά του

Καλίδης

Ο Πάνος Καλλίδης άνοιξε το καινούργιο του σπίτι στη Γλυφάδα πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό «Hello» και εκτός από την αποκαλυπτική συνέντευξη φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πόζαρε με την σύντροφό τους Λεάννα Μαρκόγλου και τα παιδιά του Νίνα 4,5 ετών, Δήμητρα 2 ετών και τον 14 μηνών Άρη, με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η συζήτηση-συνέντευξη με τον δημοσιογράφο του περιοδικού Γιώργο Μιχαλόπουλο, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι μέσα στο κλίμα των γιορτινών ημερών.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τα Χριστούγεννα του ως παιδί που ήταν πάντα παραδοσιακά και οικογενειακά, όπως και της συζύγου του και ανέφερε πως αυτό προσπαθεί να προσφέρει και στα παιδιά του. Παραδοσιακά δηλαδή, οικογενειακά Χριστούγεννα.

Επίσης ομολόγησε πως η μεγάλη του αδυναμία είναι οι κόρες του που δεν ξεκολλούν από την αγκαλιά του ενώ η μεγάλη αδυναμία του μικρού γιού του είναι η σύζυγός του.

Τα Χριστούγεννα για τον γνωστό τραγουδιστή, όπως δήλωσε, δεν αποτελούν μελαγχολική περίοδο αλλά το αντίθετο. Προσπαθεί να περνά χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά και την όμορφη σύντροφό του.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR