counter

Πάνος Καλίδης: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με το γιο του και μιλάει για το γάμο του

Πάνος Καλίδης: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με το γιο του και μιλάει για το γάμο του
Πάνος Καλίδης: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με το γιο του και μιλάει για το γάμο του

Για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε στο περιοδικό HELLO! ο Πάνος Καλίδης με το μονάκριβο γιο του. Ο τραγουδιστής έχει ήδη δυο κόρες και πλέον αισθάνεται γεμάτος και ολοκληρωμένος που το τρίτο του παιδί είναι ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι.

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας ο μικρός Αριστείδης;

Η γέννηση του γιου μου θεωρώ ότι ήταν το συμπλήρωμα μου. Μετά από δύο δεσποινίδες ήρθε και ο άντρας της οικογένειας και άλλαξε ξανά τη ζωή μας, κάνοντας την ακόμη πιο όμορφη και ξεχωριστή.

Έχετε ξεκινήσει να ονειρεύεστε στιγμές μαζί του;

Εννοείται! Όπως κάθε πατέρας, έτσι και εγώ από τη στιγμή που τον κράτησα στα χέρια μου άρχισα να ονειρεύομαι πολλά πράγματα μαζί του. Μας σκέφτομαι να πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε αγώνες αλλά τολμώ να σκεφτώ και πιο μακριά, όπως για παράδειγμα την επαγγελματική του αποκατάσταση.

Πληροφορίες θέλουν να έχετε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφο σας, ενώ το Μυστήριο υπολογίζεται μέσα στο καλοκαίρι.

Εγώ ακόμα δεν το χω μάθει. Μήπως τελικά της έκανε κάποιος άλλος πρόταση γάμου; Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως, όταν το αποφασίσουμε, δε θα είναι υπό μορφή πρότασης αλλά θα καθορίσουμε αμέσως ημερομηνία. 

O Πάνος Καλλίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή Ηappy Day το πρωί της Τετάρτης 2 Απριλίου και μίλησε για την εμπειρία της πατρότητας στους παρουσιαστές της εκπομπής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR